1. Надати наступні документи:
Заповнену форму заявки на участь у стажуванні,
Заповнена CV + фото (формат Word).
Фото,
Заповнена супровідний лист / мотиваційний лист (формат Word).
2. Проходження інтерв'ю англійською мовою зі співробітником TM Connect Abroad Corporation
3. Надати підтверджуючі документи:
3.1. Копію диплома з випискою або довідку з місця навчання
3.2. Копії рекомендаційних листів англійською мовою від попереднього роботодавця на офіційному бланку
3.3. Копії довідки про працевлаштування від попереднього роботодавця на офіційному бланку.
3.4. копії закордонного паспорту (всі сторінки)
3.5. 5 (п'ять) фотографій паспортного формату на синьому тлі
3.6. медичну довідку про загальний стан здоров'я
3.7. підтвердження рівня володіння англійської мови, достатньо довідки від викладача англійської мови в університеті
4. Інтерв'ю з роботодавцем
Вам необхідно пройти телефонне інтерв'ю з роботодавцем, яка триватиме близько 15 хвилин по телефону. У деяких випадках, інтерв'ю буде проводитися через Skype з використанням веб-камери.
5. Підготовка необхідних документів роботодавцем для відкриття візи.